viernes, 10 de septiembre de 2010

La colla ecologista l’Arrel anuncia la seua disposició de canalitzar les voluntats de repoblar les serres d’Ontinyent

“La necessitat d'actuar a les serres que s’han cremat, ha de garantir tant l'èxit d'aquesta actuació com la integritat del paisatge on s'actua. És a dir, no es pot realitzar cap actuació de repoblació fins que no s’aprecie com actua la naturalesa, i és després quan podrem programar repoblacions manuals a ser possible i amb operaris de les diferents localitats afectades. Amb tot, entenem la urgència de la ciutadania per dur endavant qualsevol acció encaminada a afavorir la recuperació del que ens han furtat, i és per aixó que L'Arrel, amb membres altament qualificats, es disposa a gestionar, amb actuacions no agressives i de protecció paisatgística, totes aquelles voluntats altruistes que vulguen actuar sobre el terreny”. D’esta forma, “entenem també que s’ha protegir la integritat de la gent que vagen a fer-ho i per això cal informar i formar a totes les persones que vulguen col·laborar en estes tasques tan delicades”.

Estes són les paraules de Francesc Quesada, portaveu de la colla ecologista l’Arrel d’Ontinyent, qui, a més ha manifestat la disposició de la seua organització per fer estes tasques d’informació i de formació per a totes les persones que estiguen interessades en fer esta aportació social.

L’Arrel, és una organització amb una llarga trajectòria en temes socio-mediambientals a la ciutat d’Ontinyent i que ja ha plantat més de 20.000 plantons de diverses especies d’arbres a les zones que és varen cremar als grans incendis de l’any 1994 i ara al 2010. Per això la seua experiència els avala a l’hora d’organitzar eixides a les muntanyes pròximes i a l’hora d’informar i de formar tot tipus de persones abans de les eixides per realitzar les diferents actuacions.

D’eixa manera, tant la organització dels mitjans, com dels recursos tant materials com humans queden garantits per a portar endavant i amb garanties d’èxit les diferents actuacions, com les repoblacions de les nostres serres ara cremades.

Per a totes les persones interessades en prendre-hi part, l’Arrel fica a la seua dispossió els següents telèfons, correus electrònics, etc. per tal de canalitzar les voluntats d'una manera més o menys ordenada i que puguen tindre un rendiment més alt per a tota la comunitat.

Telèfons: 689 697 666 (19:00h fins 21:00h)
E-mails: colla.ecologista.arrel@gmail.com
Blogs: http://arrel-ecologista.blogspot.com/

No hay comentarios: