martes, 16 de marzo de 2010

Café Barsel regala 1 café gratis amb l’entrada de l’Alcoyano




* A més, si enguany l’equip puja a 2A, l’empresa cafetera convidarà a café a tota l’afició de l’Alcoyano

Café Barsel regalarà juntament amb l’entrada per a la jornada 26 de la lliga una invitació a prendre café. Els aficionats que pugen al Collao podran canviar l’entrada per un café als establiments col·laboradors. Aquesta iniciativa de suport a l’equip alcoià és la continuació d’un propòsit més ambiciós: si l’equip puja a 2A al final de la temporada, Café Barsel convidarà a café durant tota la temporada als aficionats que pugen a presenciar els partits en el Collao. Tal i com ha destacat el gerent de Café Barsel, aquesta possibilitat és més que probable, “ja que l’Alcoyano ha quedat entre els quatre millors equips de la categoria al final de la temporada d’hivern i a hores d’ara és quart amb totes les possibilitats de jugar la promoció d’ascens”.

De moment, dissabte 20, quan l’equip s’enfronte Gavà, es repartiran les invitacions a prendre café juntament amb les entrades al partit. Aquestes consumicions es podran canviar “per un bon café” al Lolo Café (av. País Valencià o c. Alcoleja), a l’Entenza (c. Na Saurina d’Entença), al De Dins (pl. de Dins), al Las Cañas (av. Hispanitat), al El Romeral (c. Murillo), al d’Ana (c. Pintor Gisbert) i l’Alfaro (c. Sant Lluís Beltran).

Tota la informació sobre aquesta i altres iniciatives dins la campanya de Café Barsel “Café per a Tots”, la podeu seguir a: http://www.cafeperatots.com/

No hay comentarios: