miércoles, 10 de marzo de 2010

El Campus d’Alcoi obri el període de matrícula de la XV Jornada de Sociolingüística

Hugo Mas i la Factoria tancaran la jornada

Dissabte, 27 de març, a l’edifici Carbonell


El Campus d’Alcoi acollirà el pròxim dissabte, 27 de març, i per quart any consecutiu, la XV Jornada de Sociolingüística d’Alcoi. Enguany s’analitzarà la presència del valencià en un món digital i globalitzat i es debatrà sobre els reptes del nou context comunicatiu en el marc referencial lingüístic.
La jornada s’estructurarà en tres blocs diferents: societat, mitjans de comunicació i educació, en els quals s’hi faran ponències i taules rodones. A les 9 del matí s’iniciaran les activitats amb la recepció i el lliurament de documentació i es tancaran a les 19 hores amb l’actuació d’Hugo Mas i La Factoria d’Alcoi, al Centre Cultural Mario Silvestre.
Durant la jornada s’analitzaran també els 15 anys de Jornada Sociolingüística d’Alcoi en una taula rodona. Un total de 15 ponents dels més diversos àmbits analitzaran cadascun dels temes de la jornada.
La matrícula té un cost de 25 euros i inclou l’assistència a la Jornada, el dinar a la Filà Tomasines, material, certificat d’assistència i l’entrada a l’actuació del concert de la vesprada. El termini d’inscripció finalitza el 24 de març.
La jornada està organitzada per la UPV, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Institut d’Estudis Catalans, l’Ajuntament d’Alcoi, el Centre Ovidi Montllor i la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià.
Més informació: Centre de Formació Permanent
Telf: 966528484
Mail; cfpalcoi@cfp.upv.es

No hay comentarios: