viernes, 7 de enero de 2011

Presentació del treball "PetjAdeS" a l’Eliana

* Aquest concert s’emmarca dins dins la inauguració de l'exposició "Raimon torna a la universitat".

PetjAdeS és el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent. A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, Petjades inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet

A l’Eliana
- Paraules de presentació i benvinguda de Salvador Torrent, president del CEL.
- Xarrada "Què diré jo de Raimon, que no m'haja dit Raimon?", a càrrec de Robert Fuster, membre del CEL.
- Presentació de PetjAdeS (VerdCel canta Raimon).Introducció i un xicotet recital (intervenció musical en directe amb algunes de les peces del disc).

Picadeta.
Als assistents a l'acte d'inauguració els obsequiarem amb un exemplar del CD "Gràcies, Raimon", gentilesa de la Universitat Politècnica de València (fins esgotar existències).

Una exposició fotogràfica que fa un recorregut per la relació de Raimon amb la universitat, des dels seus inicis com a cantant mentre estudiava a la Facultat de Lletres de València i entrava en contacte amb els nuclis culturals i polítics més actius en la lluita contra la dictadura, fins als homenatges recents, primer de la Universitat Politècnica (amb motiu de la celebració dels 50 anys d'Al Vent) i després de la Universitat de València (amb la concessió de la medalla de la Universitat) . L'exposició es complementa amb diversos materials, cedits quasi tots per la Universitat de València i per la Universitat Politècnica de València.

Més informació: a la WEB DE VERDCEL o al seu MYSPACE

No hay comentarios: