miércoles, 15 de julio de 2009

Arranca la II Edició del So de Sons – Circuit de Música en Valencià

so de sons, el Circuit de Música en Valencià [CMV], comença a rodar en el que és la seua II Edició. Des d’aquesta setmana tots els grups i artistes que ho desitgen poden fer arribar els seus treballs per a participar en el concurs. Les bases per a concursar i la documentació necessària està penjada del blog oficial del circuit:

http://sodesons.org/

so de sons comença a escalfar motors. Des de divendres passat, els grups i cantants que ho desitgen, poden concórrer al procés de selecció per a participar enviant els seus treballs. Tal i com es va fer l’any passat, un jurat d’especialistes triarà les millors propostes que seran les que finalment es programen.

Tal i com s’especifica a les bases, les propostes poden ser de tot tipus de modalitats musicals: pop, rock, cançó d’autor, folk i noves músiques i sempre que la llengua vehicular siga el català. Poden inscriure’s artistes a títol individual o grups del País Valencià i el termini de presentació de propostes acaba el 15 de setembre de 2009.

Les bases completes les podeu consultar ací: http://sodesons.org/


CMV
el Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables, que es donarà a conéixer una vegada haja conclòs el procés de selecció dels grups participants i s’haja comunicat de manera oficial. Aquesta iniciativa permet els grups i artistes participants donar a conéixer la seua música. La finalitat del circuit és cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d'aquesta manera complementar altres iniciatives.

La primera edició del so de sons ha aconseguit convocar vora 7.000 persones
Més informació: - Telf. 669963198

No hay comentarios: