miércoles, 26 de octubre de 2011

Llibres, música i humor en la segona Fira de Llibre

FIRA DE TOTS SANTS – AJUNTAMENT DE COCENTAINA
Després de l'èxit de la primera edició, la Fira de Tots Sants de Cocentaina repetirà enguany amb la Fira del Llibre, que celebra la segona edició. Aquesta vegada, participen onze editorials i llibreries, entre els dies 29 d'octubre i 1 de novembre.
Com en 2010, la Fira del Llibre per Tots Sants arriba carregada de presentacions i actes d'animació lectora. En la jornada inaugural, seran Francesc Mompó i Mercè Climent els que presenten la seua obra a quatre mans, Somiant amb Aleixa (18 hores), com també Ivan Carbonell (Els papers àrabs, a les 12 hores).

Diumenge 30 serà el torn del català Màrius Serra, escriptor i periodista col•laborador a diaris com La Vanguardia o Avui. Estarà a Cocentaina per a presentar L'home del sac (18 hores), mentre que Xavi Sarrià i Obrint Pas el seguiran amb la presentació del llibre-disc Coratge (19 hores). De matí Lliris Picó presentarà L'olor dels crisantems.

Com novetat, la segona edició de la Fira del Llibre de Cocentaina ha reservat una jornada completa als autors locals. Salomé Moltó (Retazos históricos de la Postguerra), Milagro Prats (Mi Como), Marisa Abad (Música de fondo), Joan Jordà (Mostra de poesia), David Tortosa (Juego de niños) i Victoria Romero (La sala del tiempo), tindran l'oportunitat de presentar les seues respectives obres al llarg de dilluns. A més, Xavi Castillo presentarà Això ho pague jo! (16.30 hores).
Finalment, la jornada de l'1 de novembre inclou les presentacions d'Isabel Canet (La copa dels orígens), Alfons Llorenç (El sant del dia), Irene Verdú (El ratolí i les disfresses) i Silvestre Vilaplana (Les cendres del cavaller).

En total, unes trenta editorials estaran presents en la Fira del Llibre de Cocentaina, consolidada després de la primera edició ara fa un any. Entre altres, participaran Marfil, Bromera, Bullent, Andana o el Gremi d’Editors.
El regidor de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, Vicent Sandoval, ha destacat la importància de “continuar diversificant” les activitats que es duen a terme en “aquesta gran fira perquè continue mantenint l'èxit que té i fins i tot puga créixer”.

Podeu ampliar informació en la web de la Fira del Llibre.

No hay comentarios: