jueves, 18 de febrero de 2010

Naix un nou concepte de comunicació: ARA Multimèdia





* És el diari digital de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera

Després de molts mesos de preparació del projecte, ha vist la llum el nou diari digital de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera. Aquesta nova capçalera s’adreça en primera persona a una població de 350.000 persones, fent informació local i de proximitat. Una proximitat que hi ha des del punt de vista social, cultural, econòmic i lingüístic a les quatre comarques de referència.

Aquesta iniciativa és l’evolució natural del projecte de periodisme digital AlcoiDigital.com – Una capçalera d’àmbit local, que duu fent informació diària des de l’any 2003. Han passat els anys i les exigències en matèria de tecnologies de la comunicació i de continguts demanaven un canvi i transformació en la concepció del diari. Això és ARA Multimèdia: un espai d’intercanvi on el lector passiu passa a ser un usuari actiu de la informació i del mitjà.

Les necessitats informatives, la visió periodística i la professió s’han de combinar a Internet amb un nou nivell d’interacció. El contingut es construeix des d’una base cooperativa. Això és també ARA Multimèdia. La informació és d’accés lliure i gratuït a la nova plataforma, conscients com som de la competència i de les noves formes de consum informatiu. Però hi haurà un espai de privilegi per a que l’usuari-soci puga decidir en la selecció d’una part dels continguts del mitjà. Eixa és la nostra aposta.

Aquesta és la primera fase d’un projecte més ambiciós encara. Som un equip de professionals amb una dilatada experiència laboral en l’àmbit dels mitjans de comunicació. Hem teixit una xarxa de col·laboradors que ens ajudaran a fer realitat aquest nou concepte de comunicació. Esperem no decebre ningú i poder fer realitat les nostres expectatives.

La presentació oficial d’ARA Multimèdia, serà demà – Divendres, 19 de Febrer de 2010, a les 19.30 hores. El lloc: el Saló d’Actes del CEEI d’Alcoi [Pl. Emilio Sala, 1 – 4a Planta].

L’acte està apadrinat per nombroses empreses, institucions i persones que ens han mostrat el seu suport. Esperem que ens acompanyes

més informació: 639676318 / 966381091 / socis@aramultimedia.com

Ben cordialment,
l'Equip d'ARA Multimèdia

No hay comentarios: