jueves, 10 de marzo de 2011

Comença el cicle en valencià organitzat pel campus d'Alcoi amb la película 'Shutter Island' de Martin Scorsese

Aquest dijous 10 de maarç s'inicien les projeccions de Cinema en Valencià organitzades pel Campus d'Alcoi de la UPV. La primera sessió 'Shutter Island' tindrà lloc a les 20 h al Centre Cultural 'Mario Silvestre' (País Valencià, 1).

Del 10 de març al 26 de maig, les pel·lícules que podràs veure són: Coneixeràs l'home dels teus somnis, l'última comèdia de Woody Allen; Pa negre, d'Agustí Villaronga; la primera part de Harry Potter i les relíquies de la mort; Perdona si et dic amor, d'Federico Moccia; Shutter Island, de Martin Scorsese, entre altres.

L'entrada és gratuïta.

El cicle Cinema en valencià el promouen la Universitat Politècnica de València, a través de l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística i l'Ajuntament d'Alcoi.

DIJOUS 10 DE MARÇ: Shutter Island

Sinopsi

Una inquietant història de misteri i intriga psicològica que transcorre en una illa fortalesa que alberga un hospital per a criminals trastornats.

En 1954, en l'apogeu de la Guerra Freda, l'agent federal Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio, tres vegades candidat a l'Oscar) i el seu nou company Chuck Aule (Mark Ruffalo) han d'acudir a Shutter Island per a investigar la inexplicable desaparició d'una perillosa assassina múltiple d'una habitació tancada de l'infranquejable Hospital Ashecliffe. Envoltats de psiquiatres inquisitivos i de perillosos assassins psicópatas en la remota illa, l'atmosfera inquietant i imprevisible suggereix que gens és el que sembla.

Amb un huracà, la investigació avança ràpidament, però a mesura que la tempesta cobra força, les sospites i els misteris se succeeixen, a cadascú més terrorífic i intrigant. Hi ha pistes i rumors de fosques conspiracions, sòrdids experiments mèdics, control mental, pavellons secrets i fins i tot sospites del sobrenatural. Entre les ombres de l'hospital, perseguit per les terribles accions dels seus esmunyedissos habitants i les desconegudes intencions dels metges, Teddy es veurà obligat mesura que avança la investigació a enfrontar-se a alguns de les seues pors més profundes i devastadors i començarà a témer que no isca amb vida de la illa.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=gg76nXoWpiw


Web oficial: http://www.shutterisland.com/

No hay comentarios: