jueves, 17 de marzo de 2011

VerdCel presenta a Alcoi PetjAdeS

VerdCel presenta a Alcoi PetjAdeS.
Divendres 1 d'Abril a les 21:30h.
Teatre Principal
Entrades: ServiCam

PetjAdeS; VerdCel canta Raimon
Espectacle amb Banda i Projeccions

Cançons que formen part de la nostra memòria col•lectiva que ara de la MÀ i VEU de VerdCel reviscolen de manera molt especial. Un concert que explora els paratges, els diferents estats de l'ànima que tan bé saben recollir les cançons; un homenatge a l'ofici d'escriure'n a partir d'una posada en escena en perfecte equilibri, entre música, projeccions - també realitzades en directe- i interpretació, que traspua poesia de March, Espriu i el propi Raimon.

Una obra a partir d’una obra, fer-ne verdSions, ara i ací, passar-les pel filtre propi de VerdCel, actualitzar-les i personalitzar-les.

Clica ací per veure el clip: 'Treballaré el teu coS'

Així es presenta el darrer treball de VerdCel, un disc molt complet: un Llibre amb dos Documentals, un Filmet i les 15 verdSions de Raimon.

Tota un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, que ofereix aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa més de 50 anys de la creació d’Al vent.

- Clica per escoltar com sonen els temes de PetjAdeS des del Myspace - Clica per veure entrevista i fragments d'actuació en directe

- Clica per veure el vídeo promocional del dia de l'estrena

PetjAdeS inclou dos documentals inèdits ('Raimon'65' i 'D'un temps, d'un país') filmats als anys 60 pels realitzadors Carles Duran i Llorenç Soler, un curt del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

Com el mateix Raimon diu: «Un nou alè per a unes cançons estimades».

Entrades: ServiCam
Teatre Principal Carrer Sant Tomàs, 5
03801 Alcoi. Tlf: 965 541 449

No hay comentarios: