martes, 18 de mayo de 2010

VerdCel estrena PetjAdeS a València




* Divendres, 21 de Maig. València, 20.00 hores, Col·legi Major Lluís Vives [av. Blasco Ibáñez, 23].
* L’entrada és gratuïta

Els alcoians VerdCel porten a la ciutat de València les notes del seu darrer disc: PetjAdeS. Aquesta ocasió es converteix en el primer gran concert sobre el nou disc al cap-i-casal. El disc ja ha estat de gira en diferents llocs del País Valencià i de Catalunya, però és aquesta setmana quan es s’estreba oficialment a la capital.

Tal i com ha descrit el grup, “les cançons de PetjAdeS formen part de la nostra memòria col·lectiva, escrites per Raimon, amb poemes d'Ausiàs March, de Salvador Espriu, i d'altres inspirats en obres de Tàpies, totes cançons composades pel propi Raimon en el seu moment, i que ara, de la mà i de la veu de VerdCel reviscolen de manera molt especial”. L’obra completa és un còmic, un cd, un curtmetratge i dos documentals inèdits de l'època sobre Raimon i que per fi veuen la llum; tota una obra multimèdia que fa un viatge per l'obra del cantant de Xàtiva, amb l'impuls del relleu generacional dels VerdCel, amb la seua actualització i personalitat.

**********

Vídeo promocional:
http://vimeo.com/9521929

Entrevista i fragments d'actuació en directe:
http://vimeo.com/10288163

Temes de PetjAdeS des del Myspace:
http://www.myspace.com/verdcel

--------------

El disc
Petjades és el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent. A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, Petjades inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

Més informació. 639676318
http://www.verdcel.com/

No hay comentarios: