lunes, 20 de abril de 2009

Concert de Quamlibet a la Universitat Politècnica de València



El pròxim dijous 23 d’abril el grup Quamlibet actua a l’edifici Nexus de la UPV de València dins de So de Sons, el Circuit de Música en Valencià [CMV]. L’actuació tindrà lloc a partir de les 20 hores


Nou concert del Circuit So de Sons de Música en Valencià i, en aquesta ocasió, a València. Serà el pròxim dijous 23 d’abril a les 20 hores quan el grup Quamlibet actue a l’edifici Nexus de la Universitat Politècnica de València (UPV).

De nou la UPV torna a ser escenari del Circuit So de Sons, en aquest cas per a acollir a Quamlibet, una formació que musicalment treballa al voltant del folk, de les músiques populars del País Valencià tot i arreplegant les orientacions d’altres grups que han marcat el que anomenem ‘riproposta’, una nova lectura del repertori popular, amb harmonies i un tractament de percussió diferenciat.

Com és habitual als seus concerts, Quamlibet oferirà a València temes de creació pròpia, vocals i instrumentals, buscant noves sonoritats i noves històries als textos de les cançons. S’ecoltaran tangos, jotes, temes de ball, romanços i polifonies de la tradició medieval. En definitiva, un divertit concert que farà ballar el públic asssitent.

CMVEl Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).
Pròxim concerts:
7 de maig: Pau Alabajos (Lluís Vives)
29 de maig: Rapsodes (Sant Vicent)
7 de juny: Pau Alabajos (Catarroja)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà Pobla de Farnals) i VerdCel (Benilloba)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)

La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit http://www.circuitdemusicavalencia.com/


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: