miércoles, 15 de abril de 2009

VerdCel presenta el videoclip de "A Mans Besades"






VerdCel presenta el seu darrer videoclip creat a partir del senzill A Mans Besades, contingut al seu darrer treball Sàmara. Els d’Alcoi han treballat durant mesos en la preparació d’aquest audiovisual .



Amb la direcció artística i creativa del realitzador alcoià Octavi Masià, VerdCel dóna a conéixer el que és el seu darrer videoclip musical. La peça pren com a referència el senzill A Mans Besades, estret del seu darrer disc Sàmara.



El vídeo s’ha gravat íntegrament en Alcoi [c/ Vistabella i Racó de Sant Bonaventura] i és una representació artística de la lletra de la cançó. A la realització també ha participat Daniel Olmo, responsable de les vídeo-projeccions en directe del grup i dels dibuixos que apareixen al videoclip.


Fitxa del videoclip

Guió i realització:Ocatvi Masià i Daniel Olmo


Han intervingut:alfOnS OlmoMariola EstevePau RomeroDaniel Olmo


Sàmara

Sàmara és un espectacle i disc amb nom de dona: Sàmara. Tres són les dones que es repleguen en aquesta llavor amb ales que recorre el segle passat, sobrevolant tota una vida, com els fets històrics d'un poble. El recorregut des de l'àvia, passant per la mare, ens farà davallar fins trobar-nos amb el/la jove actual.
Les etapes d'una vida humana i la història d'un poble units en un sol arbre que creix a qualsevol indret; la sàvia que corre per dins seu en les dues direccions (artèries i venes, passat i present), injecta aliment a la llavor per a què - conscient del què és - es deixe caure, vole enllà pel seu pes, i arrele allà on aterre.
VerdCel filtra l'essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S'ha de destacar que Sàmara és el resultat d'un treball coral.

Per escoltar i conéixer un poc millor la filosofia del disc:
www.myspace.com/verdcel
www.verdcel.com

Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: