lunes, 27 de abril de 2009

Concert especial de Sàmara a València



VerdCel es prepara per al concert del proper dia 6 a la Sala-Edifici Nexus, de la Universitat Politècnica de València (UPV). A més de poder escoltar Sàmara en tota l’escala de matisos, els d’Alcoi preveuen la presentació davant el públic del seu darrer videoclip.
El dia 6, a les 20.00 hores, la Sala-Edifici Nexus de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera, S/N) acull un concert especial del disc Sàmara, del grup alcoià VerdCel. Pocs dies després del seu llançament, els d’Alcoi presentaran per primera vegada davant el públic i en directe el darrer videoclip del grup, fet a partir del senzill A Mans Besades. Serà, a més, la primera vegada que VerdCel presenta les imatges d’un videoclip a un concert.
El Concert
VerdCel duu quasi un any de concerts amb el seu disc Sàmara. El concert del dia 6 serà a més l’ocasió perfecta per a escoltar tota la potència de la música d’aquest treball, ja que el concert es presenta amb la banda al complet i les vídeoprojeccions a càrrec de Daniel Olmo. A més l’espai previst a la UPV permetrà traure-li tots els matisos i color a la música.

El Videoclip
Amb la direcció artística i creativa del realitzador alcoià Octavi Masià, VerdCel dóna a conéixer aquest videoclip, del senzill A Mans Besades. El vídeo s’ha gravat íntegrament en Alcoi [c/ Vistabella i Racó de Sant Bonaventura] i és una representació artística de la lletra de la cançó. A la realització també ha participat Daniel Olmo, responsable de les vídeo-projeccions en directe del grup i dels dibuixos que apareixen al videoclip.


Fitxa del videoclip

Guió i realització:Octavi Masià i Daniel OlmoHan intervingut:alfOnS OlmoMariola EstevePau RomeroDaniel Olmo

Per escoltar i conéixer un poc millor la filosofia del disc:
www.myspace.com/verdcel
www.verdcel.com

Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel


No hay comentarios: