martes, 28 de abril de 2009

Continuen les projeccions del cicle “Cinema en valencià” al Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV, a través de l’àrea de Promoció i Normalització lingüística continua el pròxim dimecres, 29 d’abril, amb la cinquena edició del cicle de pel·lícules en valencià, una campanya que a més d’Alcoi, passarà per Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València.

La pel·lícula d’aquesta setmana és ‘Forasters’ del director català Ventura Pons i protagonitzada per Joan Pera i Anna Lizaran, la gran dama del teatre català. Amb aquesta pel·lícula, Ventura Pons torna a adaptar un text de l’escriptor i dramaturg català Sergi Belbel.

“Cinema en Valencià” consisteix a projectar pel·lícules doblades i subtitulades a las nostra llengua. Aquest any el cicle dura fins al 20 de maig i les pel·lícules es projecten cada dimecres a les 20 hores en el Centre Cultural d’Alcoi. Entre altres, s'hi ha vist ja Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, i Els nens de Huang Shi de Roger Spottiswoode. Encara queden per veure: City of Ember. A la recerca de la llum de Gil Kenan, Zhao de Sussi Gonzalo i Elegy d'Isabel Coixet.

Com cada any, l'entrada és gratis, però en aquesta edició, i com a novetat, amb el carnet universitari es poden recollir les entrades als punts d'Informació dels edificis Carbonell i Ferrándiz .

Podeu trobar més informació i la fitxa tècnica de les pel·lícules a la web www.cinemaenvalencia.com.

PROGRAMACIÓ:

29 d’abril: Forasters de Ventura Pons
6 de maig: City of Ember. A la recerca de la llum de Gil Kenan,
13 de maig: Zhao de Sussi Gonzalo
20 de maig: Elegy d'Isabel Coixet.

Adjuntem el cartell de la campanya.

No hay comentarios: