lunes, 6 de abril de 2009

Dos nous concerts del circuit So de sons als instituts de secundària del País Valencià





El pròxim dimecres, 8 d’abril, hi ha dos noves sessions del Circuit So de Sons de Música als instituts de secundària, en aquest cas de Sant Mateu i Ondara.Com a festa de comiat abans de les vacances els alumnes d’aquestos instituts tindran l’oportunitat d’escoltar la música de Ràpsodes i 121 dB

Ràpsodes i 121 dB seran els encarregats d’acomiadar les classes abans de les vacances de Pasqua als instituts de Sant Mateu i d’Ondara el pròxim dimecres, 8 d’abril, en dos concerts inclosos dins el Circuit So de Sons de Música en Valencià.

Ràpsodes viatjaran fins a la comarca de Els Ports per oferir un concert als alumnes de l’IES Sant Mateu a partir de les 12 hores. Ràpsodes és un jove grup valencià que, ara per ara, representa la proposta més seriosa del Hip-Hop interpretat en valencià.

L’altra actuació de la jornada ve de la mà de 121 dB que arribaran a la Marina Alta per presentar les seues propostes musicals a l’IES Xebic d’Ondara, també a partir de les 12 hores. 121 dB (cent vint-i-un decibels) presenten al circuit So de Sons el seu primer disc ‘Equilàter’, un disc urbà ‘de frustració amb la ciutat-món que ens acull’ com defineixen ells mateixos.

CMVEl Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).


Pròxim concerts:
17 d’abril: Batà (Casal Catarroja)
23 d’abril: Qualimbet (Edifici Nexus València)
24 d’abril: Batà (Casal Ontinyent)
30 d’abril: Pau Alabajos (Lluís Vives)
15 de maig: Batà (Pub L’escenari- Alcoi)
29 de maig: Rapsodes (Sant Vicent)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà Pobla de Farnals) i VerdCel (Benilloba)
25 de juny: Pau Alabajos (IES Berenguer, Catarroja)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)


La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit http://www.circuitdemusicavalencia.com/


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: