miércoles, 13 de octubre de 2010

El Videoclip "Treballaré el teu cos" a Inquiet

* El videoclip de VerCel ha estat seleccionat per participar dins la cinquena edició del Festival de cinema Valencià


El clip de “Treballaré el teu cos” és una representació visual de la pròpia cançó que se centra en una d’eixes parts del recorregut del dia, del trajecte de tota una vida, i l’eixampla: "…quan es copsa la força de l’amor en tots els seus matisos i expressions, sense amagar res, sense fer-nos por ni enlluernar-nos excessivament… més enllà del simple enamorament, l’amor… i és així quan s’accepta, s’entén i ens inunda enèrgicament aquesta dosi d’il•lusió i de realisme màgic”.

El treball ha estat obra de Daniel Olmo Boronat, amb el guionatge d’Alfons Olmo i la producció de VerdCel. Intervenen Alfons Olmo, Pau Romero (guitarra i productor musical de VerdCel) i Carmina Sandín. Ha estat enregistrat a la Serra Calderona (Els Puntals, Olocau).

Aquest ja és el segon fruit audiovisual que dóna PetjAdeS (sense comptar els dos documentals de la Filmoteca inclosos al disc i les videoprojeccions dels directes). El primer fruit és un curtmetratge que relata visual i auditivament la història d’aquest treball, que entrellaça les cançons, tant del directe com del disc enregistrat. Tot plegat és una obra multimèdia, tot un homenatge a l’ofici de fer cançons a través d’algunes peces de l’obra de Raimon. Treballaré el teu cos es presenta dins la secció Clip del Festival de cinema Inquiet que tindrà lloc del 17 al 27 de novembre a Picassent i València.

Disc i cançons

PetjAdes és el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent.

A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, PetjAdes inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

Veure Vídeo: Treballaré el teu cos.

Més Informació:
www.verdcel.com o www.myspace.com/verdcel
info@comunicart.info
609658766

No hay comentarios: