viernes, 15 de octubre de 2010

VerdCel, protagonistes aquesta setmana a la Sala Nexus de València



Imatge de Pau Romero a un concert del grup


* Un format de banda que portarà a l’escenari tots els matisos enregistrats al disc amb les vídeoprojeccions

El dia 20 VerdCel desembarca a València, en concret a la Sala Nexus, on interpretarà les cançons del seu darrer treball musical: PetjAdeS. El grup actuarà en un dels concerts programats i són la presentació del disc de la Gira de Federació d’Escola Valenciana, amb el recolzament de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest concert serà a les 19.00 hores.

L’actuació a la Sala Nexus s’emmarca dins la 2a etapa de la Gira de presentació del nou treball dels d’Alcoi. Una segona etapa que els ha comportat una intensa gira de concerts i presentacions públiques a Tarragona, Barcelona, Girona, Gandia, Vila-Real, Xirivella, Xàbia, Sueca, etc. Seguidament VerdCel té una cita internacional. El grup es desplaça pròximament fins a Anglaterra per a mostrar el seu viatge multimèdia a través de l’obra de Raimon, ni més ni menys que a la ciutat de Liverpool.

Per allà on passa, l’espectacle de VerdCel no deixa ningú indiferent. La llista de concerts continua i les parades en aquest gran trajecte són moltes i repartides (consulteu l’agenda més endavant. Per a les actualitzacions d’última hora podeu consultar al http://myspace.com/verdcel)

Agenda

20 Octubre 20h València – Upv (Edifici Nexus)
--------------------
23 Octubre 15:30h Liverpool - Victoria Gallery and Museum
---------------------
19 Novembre 19h Barcelona - Biblioteca Lesseps
2 Desembre 20:30 Lleida - Universitat de Lleida
5 Desembre 18h Maçanet de la Selva – La Societat
17 Desembre 22h Pallars Sobirà (Burg) – La CCB

Veure el clip de VerdCel: Treballaré el teu coS (seleccionat per als premis Inquiet).

PetjAdeS: l’espectacle
És una aposta multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els vertaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

PetjAdeS: el disc

Petjades és el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent. A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, Petjades inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

Tal i com ha descrit el grup, “les cançons de PetjAdeS formen part de la nostra memòria col•lectiva, escrites per Raimon, amb poemes d'Ausiàs March, de Salvador Espriu, i d'altres inspirats en obres de Tàpies, totes cançons composades pel propi Raimon en el seu moment, i que ara, de la mà i de la veu de VerdCel reviscolen de manera molt especial”.

“Un nou alè per unes cançons estimades” Raimon

Més Informació:
www.verdcel.com o www.myspace.com/verdcel
info@comunicart.info

No hay comentarios: