lunes, 14 de febrero de 2011

Divendres, VerdCel presenta la versió acústica de "PetjAdeS" a Benissa

* Aquest concert s’emmarca dins els actes de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna organitzats per l’Ajuntament de Benissa.

El pròxim 18 de febrer, PetjAdeS sonarà a Benissa en la seua versió acústica i es veurà en les videoprojeccions de Daniel Olmo. El concert s’emmarca dins la celebració del Dia Internacional de la Llengua organitzats per l’Ajuntament de Benissa. Aquest dia va ser proclamat en la Conferència General de la UNESCO de 1999 i s’ha anat celebrant des de 2000 sense interrupció.

PetjAdeS és el darrer disc de VerdCel i el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que proposa una magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent. A més del directe i el CD amb 15 composicions de Raimon versionades pel grup d'Alcoi, PetjAdeS inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

El concert a Benissa és el DIVENDRES 18 de FEBRER, a les 22.00 hores, a la Seu Universitària (c/ Puríssima, 57/59 de Benissa).

No hay comentarios: