miércoles, 23 de febrero de 2011

Vine amb bicicleta al campus d'Alcoi i emporta't l'arnilla reflectora del bon dia

* Experiència per fomentar l'us del valencià. Dijous 24 de febrer

La Universitat Politècnica de València organitza de nou la campanya "Bon dia! Vine amb bicicleta", per fomentar l'ús de la bicicleta i del valencià amb el lema "El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur".

El dijous 24 de febrer, de 12 a 13h, es repartirà l'armilla reflectora del Bon dia! a tots els membres de la comunitat universitària que vinguen amb bicicleta als campus de Vera, d'Alcoi i de Gandia. Per a rebre l'armilla reflectora cal dur el carnet de la UPV. Els llocs de recollida són: l'Àgora del campus de Vera, la plaça del campus d'Alcoi i l'aulari del campus de Gandia. I, a més, les persones que hi vagen entraran en el sorteig de dues bicicletes.

Les idees que es volen transmetre amb aquesta campanya són: millorar la comunicació; utilitzar el valencià com a vehicle d'expressió en qualsevol lloc i moment; anar amb bicicleta a la universitat, que és la forma més ràp! ida, pràctica i saludable, i respectuosa amb l'entorn i el futur, i traslladar la idea que el valencià, a peu o amb bicicleta, ens porta salut i millora la qualitat de vida.

Cal recordar també alguns consells bàsics de seguretat quan anem en bicicleta: encendre els llums, usar l'armilla reflectora, posar-se el casc, utilitzar el carril bici i el ciclocarrer, i respectar les normes de trànsit.

Ben cordialment,
UPV - Campus d'Alcoi

No hay comentarios: