domingo, 22 de mayo de 2011

Noves cites destacades de PetjAdeS, VerdCel canta Raimon, a Barcelona i a Xàtiva







Darrerament VerdCel ha tornat a fer sonar PetjAdeS a l’estranger amb molt bona rebuda, concretament a Cork (Irlanda), així com ho va fer a Liverpool el passat octubre, amb la seva rica i panoràmica visió de l’obra de Raimon. Ací teniu una petita crònica: Vídeo-postal de VerdCel al Cork World Book Fest '11.

En aquest 2011 VerdCel ha continuat la seua gira amb nombroses actuacions al llarg i ample del territori amb aquest espectacle de presentació del seu darrer Llibre-disc-dvd, el tercer ja amb aquest format (Alcoi, Perpinyà, Lleida, Vilassar de dalt, Cardedeu, Terrassa, Benissa, etc).

Però alhora VerdCel aquesta primavera ha donat a conèixer un treball col•lectiu, engegat a meitat de l'any passat: ‘Música de telers’; un Cd i un Espectacle creat amb diferents bandes del poble d’Ovidi. Molt activament VerdCel ha participat en la seua gestació, producció, guió i diversos treballs de disseny i videoprojeccions. Han hagut dos presentacions del mateix projecte, una a Barcelona i dins del BarnaSants a la Nau Ivanow, i l’altra al Teatre Calderón d’Alcoi; ambdues amb una excel•lent acollida, nombrosa i un èxit notable.

Per endavant VerdCel continuarà la seva tourné d’actuacions del reeixit PetjAdeS.

Una presentació a la ciutat comtal en format de Banda Elèctrica i Projeccions, a un espai de gran qualitat com és el CAT, i altra emblemàtica i que no podia faltar, essent aquest directe i disc anomenat altrament com ‘VerdCel canta Raimon' (en aquest cas amb format de Banda Acústica i Projeccions).

Per tant dues són les cites destacades:
- Barcelona 27 de Maig: CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia. Dins el Cicle Maig Folk al CAT 2011. 22h. Clica per veure +info i Venda d'entrades.

- Xàtiva 3 de Juny. Sala Pep Gimeno Botifarra i Lola Tortosa. CFPA Francesc Bosch i Morata (Escola d'Adults). 20:30h. Entrada Lliure.


PetjAdeS: projecte i disc
PetjAdeS és un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

Petjades és el primer espectacle (música i projeccions) i CD íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent. A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, Petjades inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.

Tal i com ha descrit el grup, “les cançons de PetjAdeS formen part de la nostra memòria col•lectiva, escrites per Raimon, amb poemes d'Ausiàs March, de Salvador Espriu, i d'altres inspirats en obres de Tàpies, totes cançons composades pel propi Raimon en el seu moment, i que ara, de la mà i de la veu de VerdCel reviscolen de manera molt especial”.

Més informació i contacte, a la web dels VERDCEL

No hay comentarios: