viernes, 2 de enero de 2009

121db i Rapsodes tanquen la primera fase del so de sons a Meliana




so de sons el Circuit de Música en Valencià [CMV] acompleix la primera fase, amb el darrer concert el dia 3 de gener a Meliana. A partir d’aquesta data i formant part de la segona fase, els concerts del circuit tindran lloc, com ja es va informar, als instituts i universitats que s’han sumat a la iniciativa.

La primera edició de so de sons tanca la primera fase de la seua existència, amb el concert de 121db i Rapsodes a la sala Durango de Meliana. D’aquesta forma, es dóna inici a la segona fase del circuit, que es durà a terme als instituts i universitats que formen part de la iniciativa. El concert del proper dia 3 és, també, el primer al recent estrenat 2009. En breus dates l’organització del circuit oferirà un balanç, encara provisional, dels resultats de l’experiència a les sales.

L’entrada a tots els concerts del circuit és GRATUÏTA:

03. Gener
- Meliana. Sala Durango: 121db i Rapsodes

so de sons [info]
Fa aproximadament un any i mig que el Col·lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament. La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d'aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol). el CMV compta amb una sèrie de sales estables als espais de Castelló, València, Alacant. Les sales Matisse a València, Salatal a Vila – Real, Karisma a Santa Pola, Stereo a Alacant i Durango a Meliana. Així mateix, gràcies a la col·laboració amb les universitats públiques valencianes i Escola Valenciana, també hi haurà concerts a diferents centres educatius localitzats per tota la geografia valenciana. Els concerts estan organitzats en dues tandes. 1ª TANDA: està dirigida totalment a les sales privades. Aquestos concerts en desenvoluparan fins el 3 de gener) 2ª TANDA: Concerts als espais de les entitats col·laboradores. UPV: hi haurà 4 concerts (2 a València, 1 a Alcoi, 1 a Gandia). UV (hi haurà 4 concerts al Lluís Vives de València). FEV (10 concerts a diferents instituts del PV), ACPV (2 concerts) i UJI (1 concert). En total, 34 concerts en el primer any de vida del circuit.

La selecció final de grups consta d’un total de 6, triats pels periodistes especialitzats Josep Vicent Frechina, Vicent Xavier Contrí i Pau Grau:

• 121db
• Arthur Caravan
• Pau Alabajos
• Quamlibet
• Rapsodes
• VerdCel

amb dos grups de reserva, que també prenen part circuit
• Batà
• Lilit i Dionís
• Màrius Asensi

Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: