miércoles, 3 de junio de 2009

Maduixa estrena Ras! en la XIX Mostra de Teatre d’Alcoi


La companyia Maduixa Teatre estrenarà el pròxim dijous 11 de juny dins la XIX Mostra de Teatre d’Alcoi el seu últim muntatge teatral Ras!, dirigit a xiquets de tres a sis anys i públic familiar. Es faran dues representacions al Col·legi Públic Sant Vicent, a les 10 i a les 11 hores.
La línia recta i la línia corba, els traços, la llum, el color i un llenguatge senzill són els ingredients que conformen aquest espectacle fet a mesura per a un públic infantil. El muntatge té un gran component estètic que s’endevina ja a només entrar a la sala i descobrir l’atractiu espai escènic.
La companyia aposta en aquesta ocasió per la direcció i dramatúrgia de Juan Pablo Mendiola , que ha gestat aquesta obra teatral partint d’improvisacions sobre el moviment dels propis actors Joan Santacreu i l’alacantina Lara Sanchis. Ras! serà tota una experiència tant per als xiquets com per als adults que gaudiran del muntatge des d'un punt de vista més plàstic i tecnològic.
D’altra banda, Mamen García assumeix l'adreça coreogràfica d'un muntatge on es parla amb el llenguatge universal del moviment i del gest i la paraula queda en un segon terme. "Nosaltres ens limitem a proposar. Els xiquets són els que en ocasions posen de forma improvisada el text a algunes escenes amb els seus comentaris espontanis", subratlla Mamen Garcia.
Així mateix, Paco Garnelo posa música a l'espectacle, amb una banda sonora original que atrapa a l'espectador i que s'ha composat a mesura. La fitxa tècnica la completa Joan Miquel Reig, figurinista guardonat amb un premi Max, qui ha dissenyat el vestuari dels actors, i també la veu en of del televisiu actor valencià Alfred Picó.

No hay comentarios: