jueves, 15 de octubre de 2009

Seleccionen VerdCel per al Festival Inquiet de Cinema en Valencià


El videoclip de VerdCel, A mans besades, ha estat seleccionat pel Festival Inquiet per tal de competir en la secció de clips en valencià. El guanyador es coneixerà en la cerimònia de cloenda que tindrà lloc el pròxim 28 de novembre a Picassent

Per segon any consecutiu, VerdCel, ha estat seleccionat pel Festival Inquiet de Cinema en Valencià per tal de competir en la secció de clips en la nostra llengua. ‘A mans besades’ és el clip que representarà els alcoians en la localitat de Picassent el pròxim 28 de novembre, quan en la cloenda del festival es conega el guanyador.
‘A mans besades’ és el darrer videoclip musical de VerdCel i compta amb la direcció artística i creativa del realitzador alcoià Octavi Masià. La peça pren com a referència el senzill A Mans Besades, estret del seu darrer disc Sàmara.
El vídeo s’ha gravat íntegrament en Alcoi [c/ Vistabella i Racó de Sant Bonaventura] i és una representació artística de la lletra de la cançó. A la realització també ha participat Daniel Olmo, responsable de les vídeo-projeccions en directe del grup i dels dibuixos que apareixen al videoclip.El videoclip de VerdCel competirà en el Festival Inquiet amb altres grups que canten en valencià, com ara Mazoni, Clara Andrés, Aspencat o Gàtaca. El videoclip es pot veure a la següent adreça d’Internet http://vimeo.com/4154545 .
INQUIET
El Festival de Cinema en Valencià Inquiet arriba enguany a la seua cinquena edició i es presenta com l’únic festival de cinema en la nostra llengua que es fa a tot el món. A banda de la secció de clips, en la qual participa VerdCel, hi ha d’altres seccions; la oficial és la de Llargmetratges, documentals i curtmetratges, però també estan les seccions INQUIETA i A corre-cuita.
Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: