jueves, 15 de octubre de 2009

Una tassa de café gratis per a tots!



· Café Barsel convidarà a una tassa de café calent a tots els aficionats durant un any al Camp del Collao. L’únic requisit serà que el CD Alcoyano puge a 2A.

· Es tracta d’una iniciativa pionera i original que compta amb el beneplàcit i complicitat de l’equip de futbol alcoià.


Café Barsel s’ha proposat com a objectiu, “convidar a una tassa de café calent a tots els aficionats i aficionades que pugen l’any que ve al camp del Collao a donar suport al seu equip”. L’únic requisit serà que l’equip aconseguesca l’ascens a Segona Divisió A. Un objectiu, segons els responsables de Café Barsel, “més que possible, ja que la temporada passada l’equip es va quedar a les portes d’aconseguir-ho”.

En Café Barsel confien tant en l’equip i en la moral de la seua afició que, la idea d’oferir café gratis al camp es va presentar com una conseqüència lògica. “El café, a més, servirà per a s’anime millor l’equip” A més de l’anunciada invitació per a l’any que ve, durant la present temporada 2009/2010 hi haurà sorpreses i regals. Per això, en Café Barsel demanen que “no es deixe d’animar l’equip, perquè. aquest és el nostre any”. Per a rematar-ho, afirmen que “la millor afició, mereix el millor cafè!”.

Café Barsel és una empresa alcoiana especialitzada en torrar café. Treballen amb cafés de qualitat premium de diverses procedències. Després, convenientment barrejats en diferents proporcions, el torren i envasen per a la seua comercialització.

Per a fer un seguiment de la campanya, s’ha habilitat una pàgina web on s’anirà informant de tot.

http://www.cafeperatots.com/


*****************************************************************************************
Més informació: 639676318

No hay comentarios: