martes, 13 de octubre de 2009

Verdcel porta Sàmara a Xirivella



El grup alcoià actua el pròxim dijous, 15 d’octubre, a la casa de Cultura de Xirivella. Serà a les 21’30 i presentaran l’espectacle Sàmara en acústic i projeccions


Tenim el gust d’anunciar el pròxim concert de VerdCel que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xirivella, a l’Horta, el pròxim dijous, 15 d’octubre. El concert consistirà en la presentació de l’espectacle Sàmara en acústic i amb projeccions i començarà a partir de les 21’30.
Com sabem, VerdCel arriba acaba de traure a la llum un nou single digital titulat ‘Ara’ amb el qual tanquen un cicle i un treball, Sàmara, i n’obri un de nou [que probablement donarà prompte què parlar]. Aquest recull de cançons conté l’esperit de Sàmara i és alhora l’expressió d’uns nous camins forçats pel treball realitzat l’últim any. La formació alcoiana ho defineix així: “la Sàmara, la llavor amb ales que ha girat durant gairebé un any i mig seguirà rodant, ha estat plantada en una terra fèrtil i que ha començat a florir”.
El nou single ‘Ara’, conté les següents cançons: Ací (reversió), Perestroika (de l’homenatge a Carles Sabater), Paraigua, fa# Sol?, Minyona Morena, una versió d’un tema propi extret del disc Sàmara, una versió del disc de Sau Quina Nit, música d’Alfons Olmo sobre textos de Joan Brossa, i una versió sobre una tradicional algueresa.
El single complet es pot descarregar a la pàgina web http://www.verdcel.com/
Pròxims concerts de VerdCel:
15 Octubre. Xirivella. Sàmara en acústic i projeccions.
20 Novembre. Barcelona. Casa Elizalde. Nou espectacle: “VerdCel canta Raimon”.
3 Desembre. Vic. Òmnium Osona.
4 febrer. Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: