martes, 8 de abril de 2008

CINEMA EN VALENCIÀ TAMBÉ A ALCOI

El destí de Nunik, La Soledat i Stardust seran les pel·lícules que es podran veure als cinemes ABC d’Alcoi

La campanya organitzada per la Universitat Politècnica de València, de Cinema en valencià, passarà també per Alcoi, on es troba la seu d’esta universitat. Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València seran les altres poblacions on es projectaran pel·lícules doblades i subtitulades en la nostra llengua.
A Alcoi les projeccions es realitzaran als cinemes ABC, i concretament es podran veure les pel·lícules “La Soledat” de Jaime Rosales, “El destí de Nunik” de Paolo i Vittorio Taviani i la pel·lícula infantil “Stardust” de Mathew Vaughn, totes elles estan doblades al valencià.
Els passes dels films estaran organitzats de la següent manera el dijous 10 a les 20.15h es podrà veure “La Soledat” i 17 d’abril a la mateixa hora el “El destí de Nunik”. I ja el divendres 18 d’abril a les 10h “Stardust” per als més menuts. Per accedir de manera gratuïta a les sales, cal presentar el carnet universitari a les taquilles del cinemes, i per al públic en general l’entrada serà reduïda.
El cinema en valencià a Alcoi està organitzat pel campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, a través de l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística i l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant la regidoria de Política Lingüística.
PROGRAMACIÓ
-Dijous 10 d'abril a les 20.15 h: La soledat
-Dijous 17 d'abril a les 20.15 h: El destí de Nunik-Divendres 18 d'abril a les 10 h: Stardust

No hay comentarios: