lunes, 28 de abril de 2008

L’Estat del Món 2008: Innovacions per a una economia sostenible

Informe anual del Worldwatch Institute a càrrec de Ángeles Rojo
Dilluns 28 abril 20.00 h.

L’Estat del Món és un informe anual que publica el Worldwatch Institute en què s’analitzen indicadors ambientals que donen una idea de l’estat del planeta.

El Worldwatch Institute és una organització de recerca independent que treballa per una societat sostenible ambientalment i justa socialment, en la qual les necessitats de tothom es satisfacin sense amenaçar la salut del medi natural ni el benestar de les generacions futures.

Un any més, aquesta entitat aporta la seva síntesi dels temes que, des del punt de vista ambiental, necessiten la màxima atenció. Enguany, L’Estat del Món 2008 se centra en les innovacions econòmiques que es poden dur a terme des d’empreses, governs i institucions per encaminar el planeta cap a un futur sostenible, i analitza l’energia, la producció industrial, l’agricultura, la conservació d’espècies, els règims de propietat i la gestió de recursos comuns, invertir per a la sostenibilitat, i la mesura de la riqueza i el benestar.

L’Estat del Món es publica en més de 40 llengües i constitueix una obra bàsica, ja que s’avança a les tendències socioeconòmiques que posen en perill la salut del planeta.

L’informe de L’Estat del Món el publica Unescocat – Centre UNESCO de Catalunya- des de fa setze anys, amb la col·laboració de l'Obra Social “Caixa Sabadell”, l’Obra Social “Sa Nostra” i més recentment el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible.

Lloc: Saló de Graus Roberto García Payà
(4ª planta del edifici Carbonell de la EPSA-UPV)
Organitza: Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi
Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València

No hay comentarios: