martes, 30 de octubre de 2007

VerdCel inicia aquesta setmana una gira per l'Estat Espanyol


Els alcoians Alfons Olmo i Carles Llinares, VerdCel, inicien aquesta setmana una gira que els portarà per tot l’Estat Espanyol. Els d’Alcoi promocionen el seu darrer treball, PaisViatge. Aquesta gira els porta ciutats com Madrid, Lugo o Palma de Mallorca i s’emmarca dins el circuit INJUVE.

VerdCel també obté el reconeixement pel seu darrer treball audiovisual Bitllets. Aquest vídeo-clip ha estat seleccionat per al III Festival de Cinema Valencià “Inquiet 2007”. Bitllets forma part del llarg “Ja en tenim prou” i també està contingut en la reedició de PaisViatge

PaisViatge inicia aquesta setmana el seu recorregut per diverses ciutats de l’Estat Espanyol. Els alcoians [VerdCel] porten més de 150 actuacions des de març de 2006 i enguany estan en el camí de batre un rècord. Però el repte més imminent és el que els portarà a tocar en Madrid [31 d’Octubre], Lugo [1 de novembre], Palma de Mallorca [2 de novembre] i Portocristo, a Manacor [3 de novembre]. Aquesta gira està emmarcada dins el projecte de circuits de música INJUVE 2007 [Institut de la Joventut] i per l’èxit obtingut pel seu treball.

Bitllets

El treball de Bitllets de VerdCel forma part del llarg "Ja en tenim prou" i està inclòs al DVD que acompanya la reedició de PaisViatge. En aquest clip ha participat com a realitzador Octavi Masià, que compta amb una llarga experiència en els camps de la publicitat, el cine i la televisió. Destaca el seu curtmetratge "Rufino", que fou nominat per als premis Goya com a millor curtmetratge en la seua XIII edició.

Inquiet 2007 tanca els seu període per a la presentació d'obres. Finalment, un total de 133 treballs participaran d’aquesta tercera edició. En només 3 anys d’existència, aquest certamen ha crescut de manera exponencial en la quantitat de material presentat i en la qualitat del mateix. L'Inquiet s'ha consolidat com el punt de referència necessari de l'audiovisual valencià, un projecte que també demostra que l'audiovisual en valencià te futur.

Aquest certamen està organitzat per la Regidoria de Cultura, Joventut i Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Picassent i La Fàbrica de la Llum.

Més info. 639676318 www.verdcel.com

No hay comentarios: