martes, 16 de octubre de 2007

VerdCel inicia una gira per l'Estat espanyol

Els alcoians Alfons Olmo i Carles Llinares, VerdCel, inicien una gira que els portarà per tot l’Estat Espanyol. Els d’Alcoi promocionen el seu darrer treball, País Viatge. Aquesta gira els durà a llocs com Madrid, Lugo o Palma de Mallorca. En breu també actuen a Alcoi i València

País Viatge continua la seua promoció vertiginosa. Els alcoians [VerdCel] porten més de 150 actuacions des de març de 2006. Enguany, porten camí de batre un rècord. Però el repte més imminent és el que els portarà a tocar en Madrid [31 d’Octubre], Lugo [1 de novembre], Palma de Mallorca [2 de novembre] i Portocristo, a Manacor [3 de novembre]. Aquesta gira per l’Estat Espanyol està emmarcada dins el projecte de circuits de música INJUVE 2007 i per l’èxit obtingut pel seu treball:

Els d’Alcoi han guanyat l’11è concurs de catautors/es d’Horta Guinardó 2007 [BCN]. Aquest premi se suma als nombrosos reconeixements i guardons que [VerdCel] ha rebut per País Viatge [Cambra Records, 2006]. Entre ells destaquen el “Millor Disc de Cançó d’Autor 2006” en la darrera edició dels Premis Ovidi Montllor i el Premi Enderrock 2006 pel millor disseny de disc.

L’acurada posada en escena també ha sigut reconeguda amb nombrosos premis entre els que cal destacar el 2on premi al certamen “Cantigas de Mayo 2007”; referent dins la cançó d’autor de tot l’estat espanyol. Aquest certamen està organitzat per l'ajuntament de Ceutí amb la col•laboració de Ràdio 3, la Conselleria d'Educació i Cultura de Murcía, Onda Regional i el diari Opinión. El jurat aquest any ha estat format per José Miguel López (programa Discòpolis de Ràdio 3), Fernando Neira (crític musical dEl Pais), i Marina Rossell (cantautora). El secretari i coordinador és Juan Antonio Cortés.

Altres reconeixements rebuts han estat: primer premi del “XIX certamen de cantautors de Viladecans 2006”, Guanyadors del concurs “Amfi-rock’06 de Parets del Vallès”. També son premiats a la Llotja de Música Urbana de Vila-real pel seu espectacle.

AGENDA IMMEDIATA

20 d’Octubre
On: Alcoi
Quan: 21.00 hores
Exactament on: Local Grup Endavant. c/ Pare Poveda, s/n.

27 d’Octubre
On: València
Quan: 23.00 hores
Exactament on: Terra [Benimaclet]

Esteu convidats! Més info. 639676318 www.verdcel.com

No hay comentarios: