viernes, 8 de febrero de 2008

“ÚLTIMA GIRA DE ‘LES AVENTURES DE JAUME I’”




“Les Aventures de Jaume I” és una obra d’Engrata Teatre que va nàixer fa tres anys per encàrrec del Museu d’Alzira, ja que és la ciutat on aquest monarca va morir. Enguany serà l’última vegada que l’obra girarà per terres valencianes. Està previst que en aquest any, que es commemoren els 800 anys del naixement de Jaume I, es faça un espectacle final a l’octubre en Alzira.

L’any passat, els d’Engrata van fer 20 actuacions d’este espectacle dins de diverses campanyes escolars valencianes. El passat 1 de febrer es va fer una nova representació d’estes peculiars aventures de Jaume I, amb un gran èxit de públic. 500 pares i mares amb els seus menuts es van donar cita per conéixer l’aventura del monarca. De moment, ja tenen una altra actuació concertada a la Fundació Caixa Castelló de Castelló de la Plana per al pròxim 20 de febrer.

En el text de l’obra es conta la història d’aquest monarca a través de les anècdotes de tres personatges de l’època medieval. L’espectacle té una durada de 60 min. on el públic també participa per a configurar d’una manera divertida i còmica tot el referent a la Conquesta de València.

El repartiment de l’obra està conformat per José Carlos Soto, que fa del Bufó Closca, Juan Fran Sáez, que fa del Bufó Trenca i Miguel Ángel Cantero, que representa a un escrivent.

Per a més informació i contacte: http://www.engrata.com/

Tel. 962419588.-689516687

No hay comentarios: