miércoles, 27 de febrero de 2008

VerdCel actuarà este divendres a Muro d’Alcoi

El grup alcoià VerdCel es troba immers en una xicoteta gira per diferents localitats en la que encara estan interpretant les cançons del disc PaísViatge. Per això cal destacar l’actuació de divendres a Muro d’Alcoi: aquest serà de les últimes vegades que podrem escoltar PaísViatge abans de llançar-se a la carretera amb Sàmara. El concert tindrà lloc divendres 29 a les 23h al Centre Cultural de Muro, que es troba al carrer Sant Antoni número 11. Una gran ocasió per a anar-hi!

A banda, pel que fa als passats concerts des del grup han manifestat la seua satisfacció. Al concert a la seu de la universitat de Benissa el divendres 22 van actuar dins d’una iniciativa que consideraven molt engrescadora, ja que es tractava d’una actuació amb diversos cantautors valencians, Sergi Contri i Pau Alabajos, precedits d’una taula rodona que tenia per tema la “llengua materna”. També van actuar a l’assemblea de veïns del barri de Benimaclet a València on van comptar amb molta gent que fa fer molt acollidor aquest concert.

I si voleu més informació o preferiu escoltar algunes de les cançons del nou disc ‘Sàmara’ no dubteu a visitar la pàgina oficial de VerdCel http://www.verdcel.com

*Muro, Centre cultural, Divendres 29 de febrer. 23h.PaisViatge, banda+projeccions. Centre Cultural de la Vila C/Sant Antoni 11.

No hay comentarios: