miércoles, 13 de febrero de 2008

Vídeo-crònica del concert de Verdcel al Barnasants



Des de fa uns dies, ja podeu accedir a la vídeo-crònica del concert de presentació del nou treball de Verdcel, Sàmara, al Barnasants. També djuntem informació sobre els pròxims concerts.

Ja està disponible a la xarxa una vídeo-crònica del concert de Verdcel, que va tindre lloc el diumenge dia 3 de febrer dins del festival Barnasants. El vídeo en qüestió es pot visitar al següent enllaç http://www.youtube.com/watch?v=8YaAfg4rQ7Y . En aquesta actuació els alcoians van presentar el seu nou treball, Sàmara, el concert va tindre una molt bona rebuda, ja que al Centre Cultural Can Barradas de l’Hopitalet es van donar cita 150 assistents, que pràcticament van omplir la totalitat de l’aforament de la sala.

A dalt de l’escenari, com es pot comprovar a la vídeo-crònica hi havia els dos membres de Verdcel i una banda de cinc músics que els van acompanyar per a fer possible la primera presentació en públic del seu últim disc.

I si no vàreu poder anar al concert a més del vídeo anteriorment citat, també podeu escoltar un avançament del disc a Versions BS o a la web del grup: http://www.verdcel.com/

AGENDA IMMEDIATA

15 feb 2008 Quart de Poblet, Festival Folkhivern
22 feb 2008 Benissa, Seu de la Universitat d’Alacant
23 feb 2008 València, Casal Benimaclet
24 feb 2008 Banyoles, Local Social
29 feb 2008 Muro [de l’Alcoi], Centre Cultural de la Vila

Més info. 639676318 /// www.verdcel.com

No hay comentarios: