miércoles, 20 de febrero de 2008

VerdCel es llança la carretera amb diversos concerts

Després de la presentació seu últim disc titulat Sàmara, VerdCel torna a la carrereta. La primera parada serà en Benissa aquest divendres 22 de febrer a les 22h a la seu de la universitat, on faran un concert en acústic. Els alcoians aquesta vegada compartiran escenari amb Sergi Contrí i Pau Alabajos. A més el concert anirà precedit d’una taula redona.

EI el dissabte 23 de febrer VerdCel farà escala a Benimaclet, on també interpretaran un concert en acústic. En aquest cas els acords de Carles Llinares i Alfons Olmo sonaran a partir de les 21.30h a l’Assemblea de Veïns, situada al carrer Masqueza, número 5 del barri de Benimaclet, València.

Però la cita més important tindrà lloc a Muro de l’Alcoi el proper divendres 29, on el duet acompanyat de la seua banda i de Daniel Olmo, a càrrec de les projeccions, oferiran un concert on cantaran cançons del seu anterior treball PaísViatge. Aquest concert el podreu veure el divendres 29 a les 23h al Centre Cultural de Muro, que es troba al carrer Sant Antoni número 11. Cal destacar que és el comiat oficial de PaísViatge en aquestes comarques.


Tots aquestos concerts seran gratuïts, així que no s’ho penseu dues vegades i acudiu a algun dels tres on gaudireu de VerdCel en diferents de les seues modalitats. I si voleu més informació o preferiu escoltar algunes de les cançons del nou disc Sàmara no dubteu a visitar la pàgina oficial de VerdCel
http://www.verdcel.com

AGENDA IMMEDIATA AL PAÍS VALENCIÀ

*Benissa. Seu de la universitat. Divendres 22 febrer, 22h. Acústic. Amb Sergi Contrí i Pau Alabajos. Amb taula rodona prèvia.
*Benimaclet. Assemblea de veïnd. Dissabte 23 de febrer, 21:30hAcústic. Carrer Masqueza, núm. 5 Benimaclet- Valènia
*Muro, Centre cultural, Divendres 29 de febrer, 23h.PaisViatge, banda+projeccions. Centre Cultural de la Vila C/Sant Antoni 11.

Més info. 639676318 /// www.verdcel.com

No hay comentarios: