viernes, 12 de septiembre de 2008

ARA, TAMBÉ EN VALENCIÀ / AHORA, TAMBIÉN EN VALENCIANO

ARA, TAMBÉ EN VALENCIÀ

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana [ICOPCV] estrena la versió en valencià de la seua pàgina web. Es tracta d’una iniciativa que pretén ampliar el ventall de possibilitats de navegació de la web.


La pàgina web de l’ICOPCV s’ha renovat. Des de fa pocs dies s’ha estrenat la versió en valencià de la pàgina. A partir d’ara, els visitants del web podran navegar en espanyol (l’única opció possible fins fa poques setmanes) o en valencià. Per a poder dur a terme esta estrena, s’han traduït tots els continguts existents en la pàgina. A partir d’ara, totes les actualitzacions es realitzen en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana. D’esta forma, tal i com s’ha destacat des del Col·legi, s’amplien les possibilitats de navegació i d’ús del portal. En la traducció s’ha posat especial cura en l’adequació de la terminologia mèdica i sanitària.


Más información: http://www.copocv.org

***************************************

AHORA, TAMBIÉN EN VALENCIANOEl Ilustre Colegio Oficial de Podólogos de la Comunidad Valenciana [ICOPCV] estrena la versión en valenciano de su página web. Se trata de una iniciativa que pretende ampliar el abanico de posibilidades de navegación de la web.
La página web del ICOPCV se ha renovado. Desde hace pocos días se ha estrenado la versión en valenciano de la página. A partir de ahora, los visitantes de la web podrán navegar en español (la única opción posible hasta hace pocas semanas) o en valenciano. Para poder llevar a cabo esta estreno, se han traducido todos los contenidos existentes en la página. A partir de ahora, todas las actualizaciones se realizarán en las dos lenguas oficiales de la Comunitat Valenciana. D'esta forma, tal como se ha destacado desde el Colegio, se amplían las posibilidades de navegación y de uso del portal. En la traducción se ha puesto especial cuidado en la adecuación de la terminología médica y sanitaria.

Més informació: http://www.copocv.org

No hay comentarios: