lunes, 8 de septiembre de 2008

El 33 recomana Sàmara

El 33 recomana Sàmara

VerdCel continua assolint èxits amb Sàmara, el tercer treball en la discografia del grup. Aquesta setmana han sigut recomanats com a un dels “nous valors de l’escena” per Ritmes.cat, del Canal 33


El darrer treball de VerdCel, Sàmara, continua recollint èxits. El darrer reconeixement l’ha fet el programa de música Ritmes.cat del Canal 33. Textualment, els d’Alcoi han sigut reconeguts com un dels “nous valors de l’escena de la música en valencià”. Aquesta recomanació es produeix després del llançament del disc fa uns escassos 4 mesos i una intensa gira de presentació. Pròximament, VerdCel té concerts al País Basc, Barcelona i ja en el mes d’octubre arribaran al País Valencià [adjuntem més avall les dates concretes a Sueca i Sant Vicent del Raspeig].

VerdCel filtra l’essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S’ha de destacar que Sàmara és el resultat d’un treball coral. En la posada en escena acompanyen Alfons Olmo les guitarres i veus de Pau Romero, les vídeo-projeccions de Daniel Olmo, la bateria de Xavi Blanquer i el baix elèctric de Dario Díaz. Ells són els encarregats, en l’inici d’aquest nou projecte, de Sàmara.

Per conéixer un poc millor la filosofia del disc i descobrir algun dels seus temes, pots entrar en el següent enllaç:
www.myspace.com/verdcel

AGENDA IMMEDIATA
* 06 oct 2008, 12:00 12:00 PM - Paranimf Universitat Alacant - Sant Vicent del Raspeig.
* 08 oct 2008, 20:00 08:00 PM - Centre Cultural - Sueca.
Amb Antònia Font.

Més info. 639676318
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: