viernes, 26 de septiembre de 2008

so de sons: NOU Circuit de Música en Valencià




Es tracta d’un projecte del Col•lectiu Ovidi Montllor, encaminat a potenciar la música feta en valencià. El circuit programarà música de grups valencians, a fi de donar-los a conéixer i proporcionar-los un aparador estable d’actuacions. En aquesta iniciativa hi tindran cabuda una ampla representació de tots els estils i sensibilitats musicals.

so de sons ha començat ja a rodar. El nou Circuit de Música en Valencià proporcionarà als grups valencians una programació d’actuacions estables, que arrancaran abans que acabe el mes d’octubre de 2008 i finalitzaran al mes de juny de 2009 i que els permetrà donar a conéixer la seua música.

el CMV comptarà amb una sèrie de sales estables en Castelló, València, Alacant i Gandia. Així mateix, gràcies a la col•laboració amb les universitats públiques valencianes i Escola Valenciana, també hi haurà concerts a diferents centres educatius localitzats per tota la geografia valenciana.

a hores d’ara, el projecte es troba en la fase de selecció de les propostes musicals que integraran el circuit. Aquesta selecció està sent duta a terme per un grup d’especialistes en música valenciana i en pròximes dates es donaran conéixer el nom dels grups que entraran en el circuit.


Més informació: - Telf. 669963198

No hay comentarios: