lunes, 22 de septiembre de 2008

VerdCel presentarà Sàmara a Alcoi el 9 d'Octubre

VerdCel presenta oficialment el seu darrer treball Sàmara, a Alcoi. La data triada per a l'event és el 9 d'Octubre i comptarà amb la presència i participació del'escriptora Isabel-Clara Simó, l'actor Juli Cantó i el periodista Vicent Sanchis.
Des què el darrer treball de VerdCel, Sàmara, ha vista la llum, els d'Alcoi han recollit una gran quantitat d'èxits i reconeixements. Ara, el proper 9 d'Ocutbre, VerdCel presenta oficialment Sàmara a Alcoi, al TEATRE PRINCIPAL, en una gal•la que comptarà amb la presència de personalitats del món civil i de la cultura. Tal i com han destacat des del grup: "el fet de presentar el disc oficialment en Alcoi representa, de manera simbòlica, fer-ho en homenatge al lloc on s'inspira una bona part del projecte". L'acte comptarà amb l'actuació propiament musical i amb videoprojeccions de VerdCel i s'arredonirà amb parlaments de presentació, recitació poètica i imatges del curt realitzat per Octavi Masià i Daniel Olmo inclòs amb el disc.

Dia: 9 octubre
Hora: 20h
Lloc: Teatre Principal d'Alcoi
Preu: 10 €. (amb l'entrada preu especial per adquirir el llibre+cd+dvd Sàmara per només 10€)
Entrades: SERVICAM (www.servicam.com 902 444 300), la taquilla del Teatre Principal o el Centre de Cultura Ovidi Montllor (cer. Vistabella 8, Alcoi en horari de vesprada).

Sàmara
VerdCel filtra l'essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S'ha de destacar que Sàmara és el resultat d'un treball coral. En la posada en escena acompanyen Alfons Olmo les guitarres i veus de Pau Romero, les vídeo-projeccions de Daniel Olmo, la bateria de Xavi Blanquer i el baix elèctric de Dario Díaz. Ells són els encarregats, en l'inici d'aquest nou projecte, de Sàmara.
Per escoltar i conéixer un poc millor la filosofia del disc i descobrir algun dels seus temes, pots entrar en el següent enllaç:
www.myspace.com/verdcel

AGENDA IMMEDIATA [i PRÈVIA]
* 05 oct 2008, 19:00 PM - Sala Multiusos d'Ontinyent - Ontinyent
* 06 oct 2008, 12:00 PM - Paranimf Universitat Alacant - Sant Vicent del Raspeig.
* 08 oct 2008, 20:00 PM - Centre Cultural - Sueca.
Amb Antònia Font.
* 09 oct 2008, 20.00 PM - Teatre Principal - Alcoi.
Més info. 639676318 o 600 505 700
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: