viernes, 26 de septiembre de 2008

La Sàmara que Gira



La Sàmara que Gira
VerdCel presentarà al llarg del territori el seu nou treball i espectacle Sàmara. Als propers mesos la llavor amb ales - que és la Sàmara - rodarà a diferents comarques del País Valencià i el Principat. A Alcoi però, hi haurà una presentació molt especial. La data triada per a l'esdeveniment és el 9 d'Octubre i comptarà amb la presència i participació de l'escriptora Isabel-Clara Simó, l'actor Juli Cantó - els quals han col•loaborat al propi llibre-disc-dvd dels VerdCel - i el periodista Vicent Sanchis.
VerdCel presentarà Sàmara a Alcoi
el 9 d'Octubre
VerdCel presenta oficialment el seu darrer treball Sàmara, a Alcoi. La data triada per a l'event és el 9 d'Octubre i comptarà amb la presència i participació del'escriptora Isabel-Clara Simó, l'actor Juli Cantó i el periodista Vicent Sanchis.
Des què el darrer treball de VerdCel, Sàmara, ha vista la llum, els d'Alcoi han recollit una gran quantitat d'èxits i reconeixements. Ara, el proper 9 d'Ocutbre, VerdCel presenta oficialment Sàmara a Alcoi, al TEATRE PRINCIPAL, en una gal•la que comptarà amb la presència de personalitats del món civil i de la cultura. Tal i com han destacat des del grup: "el fet de presentar el disc oficialment en Alcoi representa, de manera simbòlica, fer-ho en homenatge al lloc on s'inspira una bona part del projecte". L'acte comptarà amb l'actuació propiament musical i amb videoprojeccions de VerdCel i s'arredonirà amb parlaments de presentació, recitació poètica i imatges del curt realitzat per Octavi Masià i Daniel Olmo inclòs amb el disc Sàmara.

Dia: 9 octubre
Hora: 20h
Lloc: Teatre Principal d'Alcoi
Preu: 10 €. (amb l'entrada preu especial per adquirir el llibre+cd+dvd Sàmara per només 10€)
Entrades: SERVICAM (www.servicam.com 902 444 300), la taquilla del Teatre Principal o el Centre de Cultura Ovidi Montllor (cer. Vistabella 8, Alcoi en horari de vesprada).


La Sàmara girarà els propers mesos per:

dis 27 set 08 Artès (Bages)
diu 5 oct '08 Ontinyent
dill 6 oct '08 Uni Alacant (Sant Vicent del Raspeig)
dix 8 oct '08 Sueca (amb Antònia Font)

dij 9 oct '08 Alcoi (Gal•la Presentació oficial Sàmara)

dis 18 oct '08 Sant Joan de Mediona (Alt Penedès)
div 31 oct '08 Cocentaina
dis 1 nov '08 Sant Pere de Ribes (Garraf)
dij 13 nov '08 Onda (La Plana Baixa)
div 14 nov '08 Alcoi (amb Miquel Gil, Feliu Ventura Arthur Caravan i Pau Alabajos)
dij 20 nov '08 València (OCCC)
diu 14 des '08 Castalla (Foia de Castalla)

Més info. 639676318 o 600 505 700
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

Sàmara

Sàmara és un espectacle i disc amb nom de dona; sÀmArA.

Tres són les dones que es repleguen en aquesta llavor amb ales que recorre el segle passat, sobrevolant tota una vida, com els fets històrics d'un poble. El recorregut des de l'àvia, passant per la mare, ens farà davallar fins trobar-nos amb el/la jove actual.

Les etapes d'una vida humana i la història d'un poble units en un sol arbre que creix a qualsevol indret; la sàvia que corre per dins seu en les dues direccions (artèries i venes, passat i present), injecta aliment a la llavor per a què - conscient del què és - es deixe caure, vole enllà pel seu pes, i arrele allà on aterre.

VerdCel filtra l'essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S'ha de destacar que Sàmara és el resultat d'un treball coral. En la posada en escena acompanyen Alfons Olmo (veu i guitarra acústica) les guitarres i veus de Pau Romero, les vídeo-projeccions de Daniel Olmo, la bateria de Xavi Blanquer i el baix elèctric de Dario Díaz.

VerdCel després d'una gira de presentació del seu anterior treball PaisViatge, amb el que han recorregut exitosament racons del nostre territori i també altres indrets de l'estat (més de cent ternta actuacions des de febrer de '06, i un treball distingit amb nombrosos guardons: Premi Ovidi Montllor millor disc Cançó d´Autor 2006, 2on. Premi al Cantigas de Mayo 2007- mostra de cançó estatal- i assenyalat per la crítica d'entre els 25 millors discos segons revista enderrock 2006) ens presenta Sàmara, la seua nova proposta.

Per escoltar i conéixer un poc millor la filosofia del disc i descobrir algun dels seus temes, pots entrar en el següent enllaç:
www.myspace.com/verdcel


La fitxa artística del disc:

Concepte i creació: Alfons Olmo Boronat i Daniel Olmo Boronat.
alfOnS Olmo: música, lletres, poesia i veu.
Daniel Olmo Boronat: Videoprojeccions, diseny gràfic i il•lustracions.
Producció musical: Borja Penalba Català.
Realitzador vídeo: Octavi Masià, Daniel Olmo (grafisme)

Entitats col•laboradores amb l'acte i actuació del 9 d'octubre:

CCOM Centre Cultural Ovidi Montllor



L'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València.


Aquest acte forma part de les activitats commemoratives dels 70 anys dels bombardeigs a la ciutat d'Alcoi - "Recuperem la memòria històrica i treballem junts per cultura de pau".



Podeu veure:

Clip: http://www.vimeo.com/951252
web: www.verdcel.com (+ info i escoltar dos dels nous temes)
myspace: www.myspace.com/verdcel (consulteu agenda i altres)

Més info. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: