jueves, 18 de diciembre de 2008

VerdCel participa en un homenatge al poeta Joan Brossa


VerdCel crea una cançó a partir de textos del poeta Joan Brossa



VerdCel ha enregistrat una nova cançó feta sobre la base de textos del poeta català Joan Brossa. Aquesta nova cançó quedarà recollida a un cd especial que publicarà el Fanzine Malalletra.
La música de VerdCel té un clar component poètic. Aquesta vessant de la música dels d’Alcoi es materialitza doblement en aquest treball. Sobre la base del reconegut poeta visual català Joan Brossa, els VerdCel han elaborat una cançó anomenada “Paraigua, Fa# Sol?”. El tema estarà inclòs a un CD especial que publicarà el Fanzine musical Malalletra. La presentació d’aquest disc coincidirà amb el 10é aniversari de la mort del poeta i s’ha plantejat com un homenatge a un dels artistes catalans més importants del segle XX. Totes les cançons del CD, inclosa la de VerdCel, s’han preparat exclusivament per a l’ocasió. Entre d’altres artistes també hi seran musicant Brossa: Labert Palomar (plouen Catximbes), Kitsch, Abús, La Brigada, Erm, Anímic.
La cançó creada per VerdCel sota el títol: “Paraigua, Fa# Sol?” reflecteix l’esperit, sobretot, de crear imatges amb sensacions, però també l’ànima juganera i onírica del poeta. En paraules del periodista musical Jordi Riba (Enderrock i el Temps): “VerdCel ha creat una cançó encertada pels textos de Brossa. Emanen d’ella molts matisos, canvis, jocs de veus, i l’eleva en qualitat sobretot el seu toc morisc combinat enriquidorament amb una part contundentment guitarrera; un autèntica muntanya russa d’emocions”.

So de Sons
Com a un dels grups participants de la primera edició del Circuit de Música en Valencià So de Sons, VerdCel tocarà en concert a la Sala Stereo d’Alacant els temes del seu darrer treball, Sàmara. Els detalls de l’actuació els teniu tot seguit:
Dia: Dissabte, 20 de desembre
Hora: 19.00 hores
Lloc: Sala Stereo – Alacant

La Sàmara girarà les properes setmanes per:

dis. 20 des ’08 - Alacant (Sala Stereo)
div. 26 des ’08 - Meliana (Horta Nord - Sala Durango)
div. 27 des ’08 - València (Matisse)
dij. 15 gen ’09 – Barcelona (Centre Cívic Les Corts)

Més info. 639676318 o 600 505 700http://www.verdcel.com/ - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: