martes, 3 de noviembre de 2009

Batà viatja a Itàlia per presentar el seu disc




Fent honor al seu nom, ‘Cançons de Butxaca’ es col·loca dins la maleta de Batà per donar-se a conéixer més enllà de les nostres fronteres. Així, aquestes deu cançons es podran escoltar a Itàlia en dos concerts que els alcoians faran els dies 13 i 14 de novembre a la Universitat de Pavia i al CSA Barattolo

El grup alcoià Batà amplia el seu àmbit de presentacions per enlairar-se cap a Itàlia i presentar allí el seu últim treball ‘Cançons de Butxaca’ que van presentar el 9 d’octubre al Teatre Principal d’Alcoi.
Els concerts se celebraran el 13 de novembre a la Universitat de Pavia, a les 18 hores i el 14 de novembre al CSA Barattolo a les 20 hores.
‘Cançons de Butxaca’ són déu cançons de temàtica diversa, que partint de la cançó d’autor han aconseguit una sonoritat acústica molt propera al so del directe. Carles Llinares, integrant del grup i un dels impulsors del projecte Batà, nascut fa un any i mig, explica que el títol del disc fa referència a que les cançons que l’integren “són com els llibres de butxaca, que te’ls pots endur a diferents llocs i s’adapten a diferents situacions”.
A més de Carles Llinares, també formen Batà Rebeca SantJoan i Carles Tur; tots tres decidiren a principis d’aquest any emprendre la tasca d’enregistrament del disc i així ho van fer. Amb la producció i la col·laboració musical d’Albert Ortega, Batà va començar a gravar les seues cançons a finals de juny a Estels Estudis d’Alberic, on es va deixar el treball enllestit a principis de setembre. Del disseny i la maquetació se n’ha encarregat l’alcoià Alfonso Zamorano.
Ara, toca girar per Itàlia però molt prompte Batà tornarà a tocar per les nostres comarques.
Per anar fent boca, pots escoltar els seues cançons a: http://www.myspace.com/projectebata

No hay comentarios: