lunes, 30 de noviembre de 2009

VerdCel guanya el premi del Públic al millor clip en valencià al Festival Inquiet


El grup alcoià VerdCel ha guanyat el premi del Públic de la secció Clip del Festival de Cinema en Valencià Inquiet. A mans besades’ ha estat el clip més votat a la pàgina web del certamen (www.inquiet.org).

Els alcoians van conéixer la bona notícia durant la cerimònia de cloenda del Festival que es va celebrar el passat dissabte, 28 de novembre, a la localitat de Picassent (l’Horta Sud). Daniel Olmo, component de VerdCel i co-director del videoclip, va ser l’encarregat d’arreplegar l’estatueta del premi.

El videoclip de VerdCel ha competit en el Festival Inquiet amb altres grups que canten en valencià, com ara Mazoni, Clara Andrés, Aspencat o Gàtaca. La peça guardonada amb el premi del Jurat de la secció Clip de l’Inquiet 2009 ha estat ‘Personatges’ de Clara Andrés, dirigit per Paula Pérez i Teresa Pérez.

Cal recordar que tots els videoclips participants en aquesta secció es van projectar el passat 19 de novembre en la Sala Mirror, on van tindre lloc també els concerts d’Obrint Pas (en acústic) i d’Orxata Sound System.

‘A mans besades’ és el darrer videoclip musical de VerdCel i compta amb la direcció artística i creativa del realitzador alcoià Octavi Masià. La peça pren com a referència el senzill A Mans Besades, estret del seu darrer disc Sàmara.


El vídeo s’ha gravat íntegrament en Alcoi [c/ Vistabella i Racó de Sant Bonaventura] i és una representació artística de la lletra de la cançó. A la realització també ha participat Daniel Olmo, responsable de les vídeo-projeccions en directe del grup i dels dibuixos que apareixen al videoclip.

El videoclip de VerdCel es pot veure a la següent adreça d’Internet http://vimeo.com/4154545 .

INQUIET

El Festival de Cinema en Valencià Inquiet, l’únic festival de cinema en la nostra llengua que es fa a tot el món, ha celebrat enguany a la seua cinquena edició, en la qual s’ha retut homenatge a Ferran Torrent. A banda de la secció de clips, en la qual ha participat VerdCel, hi ha d’altres seccions; la oficial és la de Llargmetratges, documentals i curtmetratges, però també estan les seccions INQUIETA i A corre-cuita.

Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: