martes, 10 de junio de 2008

BANDACLOWN i ENGRATA TEATRE ARRIBEN A LA MOSTRA DE TEATRE D’ALCOI



Engrata Teatre arriba a la XVIII Mostra de Teatre d’Alcoi per a estrenar la versió en valencià del seu espectacle “Bandaclown”. Els d’Alzira esperen repetir l’èxit aconseguit amb aquest espectacle a altres poblacions valencianes. La participació d’Engrata en aquesta fira de les arts escèniques s’emmarca dins la promoció de la nova projecció de la companyia en els events de major rellevància a Espanya.

A més de ser l’estrena en valencià de BandaClown, és la primera vegada que Engrata Teatre participa amb un espectacle a la Mostra de Teatre d’Alcoi. Aquest fet coincideix també amb la nova orientació de la companyia, que busca la creació d’espectacles més pròxims al públic infantil i juvenil, amb una vocació educativa i pedagògica.

L’espectacle en Alcoi tindrà lloc el Dijous 12, a les 19.30 hores en la Plaça de Dins [just darrere de l’Ajuntament]

La “Bandaclown” és una banda de rock per a xiquets i xiquetes que integra en el seu espectacle, el “Reciclown”, la música i el teatre. La música d’aquest espectacle de rock és en directe i és interpretada per Enric Alepuz [bateria], Miguel Berro [tombadores], Carlos Gómez [guitarra 1] i Carles López [baix]. Paco Mira, el cantant, compta amb les interpretacions sobre l’escenari de José Carlos Soto [Fideu] i Rosana Mira [Pupetes]. I com a sorpresa per a la Mostra, la BandaClown comptarà amb un nou component Pepe Mira (guitarra 2).

La vessant educativa i pedagògica d’aquesta proposta no deixa de banda la diversió. Els sketch, protagonitzats per Pupetes i Fideu, parlen d’ecologia, l’escola, la relació amb els pares, etc. Els números teatrals s’intercalen amb els números de música. Per a aconseguir una millor implicació dels xiquets s’han creat lletres específiques per a cadascun dels temes musicals. A banda del tema inèdit que tanca la representació, els temes musicals són una reinterpretació de cançons molt conegudes.

-------------------------------

Más información y contacto: http://www.engrata.com/

Telf: 962419588.-689516687

No hay comentarios: