viernes, 13 de junio de 2008

LA UNIÓ SANITÀRIA DEMANA LA CREACIÓ D’UN ÒRGAN DE CONTROL AL CONSELLER DE SANITAT

més avant en valencià

LA UNIÓN SANITARIA PIDE LA CREACIÓ DE UN ÓRGANO DE CONTROL AL CONSELLER DE SANITAT

Representantes de la Unión Sanitaria Valenciana, fundada en el 2004, por los colegios de Médicos, Farmacéuticos, Enfermeros y Veterinarios de la provincia de Valencia, se han reunido con el Conseller de Sanidad, Manuel Cervera; tras la incorporación a la misma de los colegios de Odontólogos, Psicólogos Clínicos, Fisioterapeutas, Ópticos y Podólogos.

Durante la reunión multilateral que tuvo lugar con el Conseller, se planteó la creación de un órgano oficial que defienda el ejercicio profesional sanitario. Este órgano podría constituirse en la fórmula para solucionar problemas vinculados al intrusismo profesional, la publicidad engañosa y la formación continuada de los profesionales de la sanidad. En el ámbito de esta reunión, el representante del ICOPCV hizo especial hincapié en la necesidad de “frenar el intrusismo laboral que amenaza la estabilidad de las profesiones sanitarias y, en especial, la podológica”. La reunión también sirvió para comunicar la renovación de la presidencia de la Unión Sanitaria, tal y como se recoge en sus estatutos.

Más información: http://www.copocv.org

//////////////////////////////////////////////////////////

LA UNIÓ SANITÀRIA DEMANA LA CREACIÓ D’UN ÒRGAN DE CONTROL AL CONSELLER DE SANITAT

Representants de la Unió Sanitària Valenciana, fundada en el 2004 pels col·legis de Metges, Farmacèutics, Infermers i Veterinaris de la Província de València, s’han reunit amb el Conseller de Sanitat, Manuel Cervera; després de la incorporació a la mateixa dels col·legis d’Odontòlegs, Psicòlegs Clínics, Fisioterapeutes, Òptics i Podòlegs.

Durant la reunió multilateral que va tindre lloc amb el Conseller, es va plantejar la creació d’un òrgan oficial que defense l’exercici professional sanitari. Aquest òrgan podria constituir-ne en la fórmula per a solucionar problemes vinculats a l’intrusisme professional, la publicitat enganyosa i la formació continuada dels professionals de la sanitat. En l’àmbit d’aquesta reunió, el representant de l’ICOPCV va fer especial incidència en la necessitat de “frenar l’intrusisme laboral que amenaça l’estabilitat de les professions sanitàries i, en especial, la podològica”. La reunió també va servir per a comunicar la renovació de la presidència de la Unió Sanitària, tal i com queda recollit als seus estatuts.

Més informació: http://www.copocv.org

No hay comentarios: