jueves, 19 de junio de 2008

Sàmara en Alfafar i València





más adelante en castellano




Sàmara en Alfafar i València

VerdCel continua de gira amb Sàmara, el tercer treball en la discografia del grup. Aquesta setmana arriben a Alfafar (Horta) i tornen a València amb un concert al Club Levante.

El darrer treball de VerdCel, Sàmara, continua de gira de presentació. Aquesta setmana, els d’Alcoi tenen previstes dues actuacions prop de casa:

20 de Juny, a Alfafar (Horta). El concert serà dins el Cicle de Cançó que se celebra a la localitat valenciana. A partir de les 23.00 hores, en la Plaça de la localitat.
23 de Juny, a València. En aquesta ocasió, el concert té lloc al Club Diario Levante. A partir de les 20.00 hores, al C/ Traginers del Polígon Vara de Quart. L’entrada és gratuïta.

VerdCel filtra l’essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S’ha de destacar que Sàmara és el resultat d’un treball coral. En la posada en escena acompanyen Alfons Olmo les guitarres i veus de Pau Romero, les vídeo-projeccions de Daniel Olmo, la bateria de Xavi Blanquer i el baix elèctric de Dario Díaz. Ells són els encarregats, en l’inici d’aquest nou projecte, de Sàmara.

Per conéixer un poc millor la filosofia del disc i descobrir algun dels seus temes, pots entrar en el següent enllaç:
www.myspace.com/verdcel

AGENDA IMMEDIATA
* 12 jul 2008 / 18:00 - Bescaran (Seu d’Urgell)
* 27 jul 2008 / 20:00 – Vilafranca del Penedès
* 22 ago 2008 / 20:00 – Aplec “Arrels” de Calp

Més info. 639676318
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

/// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// ///

Sàmara en Alfafar y Valencia

VerdCel continúa de gira con Sàmara, el tercer trabajo de la discografía del grupo. Esta semana llega a Alfafar (Horta) y vuelven a Valencia con un concierto en el Club Levante.

El último trabajo de VerdCel, Sàmara, continúa de gira de presentación. Esta semana, los de Alcoi tienen previstas dos actuaciones cerca de casa:

20 de Junio, en Alfafar (Horta). El concierto será dentro del Cicle de Cançó que se celebra en la localidad valenciana. A partir de las 23.00 horas, en la Plaza de la localidad.
23 de Junio, en Valencia. En esta ocasión, el concierto tiene lugar al Club Diario Levante. A partir de las 20.00 horas, en la C/ Traginers del Polígono de Vara de Quart. Entrada gratuita.

VerdCel filtra la esencia de músicas modernas diversas, bebiebdo del rock, del pop y también la rítmica y líneas melódicas mediterráneas. Cabe destacar que Sàmara es el resultado de un trabajo coral. En la puesta en escena acompañan a Alfons Olmo las guitarras y voces de Pau Romero, las videoproyecciones de Daniel Olmo, la batería de Xavi Blanquer y el bajo eléctrico de Dario Díaz. Ellos son los encargados, en el inicio de este nuevo proyecto, de Sàmara.

Para conocer un poco mejor la filosofía del disco y descubrir alguno de sus temas, puedes entrar en el siguiente enlace:
www.myspace.com/verdcel

AGENDA INMEDIATA
* 12 jul 2008 / 18:00 - Bescaran (Seu d’Urgell)
* 27 jul 2008 / 20:00 – Vilafranca del Penedès
* 22 ago 2008 / 20:00 – Aplec “Arrels” de Calp

Més info. 639676318


www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: