viernes, 18 de julio de 2008

Este divendres es celebra a Alcoi l’Assemblea de la Coordinadora de Representants D'estudiants D'universitats Públiques

El Campus d'Alcoi acull els representants dels estudiants de les universitats públiques espanyoles divendres dia 18 en Assemblea Extraordinària. Entre els temes que debatran els representants estudiantils ressalta l'anàlisi sobre els processos de creació dels nous títols.



Vos anunciem que amb motiu de la celebració de l’Assemblea de la CREUP arribarà demà al campus alcoià el director general de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva, Juan Manuel Bádenas Carpio, en representación de la Conselleria d'Educació.

Aquesta tercera jornada s'iniciarà a les 11 del matí al Campus, rere la presa de càrrec del nou director del centre, Enrique Masià a les 10.30 del matí. Després, els cinc estudiants es desplaçaran al Círculo Industrial d'Alcoi. Després del dinar en aquest restaurant, es reiniciarà la reunió de l'Assemblea General de la CREUP al Campus universitari.

Entre els temes que debatran els representants estudiantils ressalta l'anàlisi sobre els processos de creació dels nous títols. No obstant això a continuació exposem el desenvolupament complet:



1.- Lectura de l'acta anterior i aprovació, si escau.
2.- Informe de la Comissió Executiva.
3.- Informe de la Comissió d'ESU.
4.- Informe de la Responsable de Premsa
5.- Informe sobre les iniciatives desenvolupades per la Junta d'Estudiants de la Universitat de León (sol·licitada la seua inclusió pel president d'aquest òrgan)
6.- Informe sobre l'adaptació dels Estatuts de la Universitat de Sevilla a la LOMLOU.
7.- Informe i ratificació, si escau, sobre la subvenció sol·licitada per CREUP dins de la Convocatòria Anual de la Secretaria d'Estat d'Universitats.
8.- Anàlisis i presa de decisions, si escau, sobre el procés de creació dels nous plans d'estudi corresponents als Graus i els Postgraus.
9.- Assumptes de tràmit.
10.- Torn obert de paraules.




Per a més informació contacteu amb:

- Secretaria de la CREUP – Consell d'Estudiants de la Universitat
Politècnica de Cartagena: Tel. 968 32 56 57

- Delegació d'Alumnes del Campus d'Alcoi de la UPV:Telèfon: 96 652 85 32 |
Fax: 96 652 85 32 | a/e: da@epsa.upv.es

Més informació:
www.creup.es

No hay comentarios: