viernes, 3 de octubre de 2008

32 inscrits en so de sons: el NOU Circuit de Música en Valencià



Un total de 32 grups i cantants s’han inscrit en so de sons, el nou Circuit de Música en Valencià [CMV]. Aquest projecte està promogut pel Col•lectiu de cantants i músics en valencià Ovidi Montllor. Tal i com es va informar recentment, aquest circuit està encaminat a potenciar la música feta en valencià per grups valencians.

so de sons compta amb un total de 32 grups i cantants inscrits. El jurat, format pels periodistes musicals Josep Vicent Frechina, Vicent Xavier Contrí i Pau Grau, haurà de triar els noms dels qui formaran part del reduït grup que entrarà a formar part de la I Edició del CMV. La selecció dels grups tindrà en compte el fet que cobrisca els 4 estils musical representats al CMV: Pop-Rock, Cançó d’Autor, Folk i Noves Músiques. D’aquesta forma, la iniciativa pretén donar cabuda a la major part d’estils i sensibilitats musicals possibles.

el jurat donarà a conéixer el nom dels seleccionats en roda de premsa el proper 10 d’Octubre, dins el context de la Llotja de Música Urbana de Vila-real [Castelló]. ---d’aquesta roda de premsa us donarem complida informació

CMV
el nou Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables, que arrancaran abans que acabe el mes d’octubre de 2008 i finalitzaran al mes de juny de 2009 i que els permetrà donar a conéixer la seua música.

el CMV comptarà amb una sèrie de sales estables en Castelló, València, Alacant i Gandia. Així mateix, gràcies a la col•laboració amb les universitats públiques valencianes i Escola Valenciana, també hi haurà concerts a diferents centres educatius localitzats per tota la geografia valenciana.

Més informació: - Telf. 669963198

No hay comentarios: