lunes, 13 de octubre de 2008

6 grups seleccionats per a participar en el



Tal i com s’informava fa uns dies, un total de 32 grups i cantants han participat en el procés de selecció del so de sons, el nou Circuit de Música en Valencià [CMV]. Aquest cap de setmana s’han donat a conéixer els noms dels seleccionats i que formaran part de la primera edició del circuit. Recordem que aquest projecte està promogut pel Col•lectiu de cantants i músics en valencià Ovidi Montllor.

so de sons ja té intèrprets. El jurat, format pels periodistes especialitzats Josep Vicent Frechina, Vicent Xavier Contrí i Pau Grau ha emés el seu veredicte després d’escoltar i analitzar les propostes d’un total de 32 grups i cantants que s’havien inscrit per a participar en el circuit. D’aquesta forma, la selecció compta amb un total de 6 grups i cantants:

- 121db
- Arthur Caravan
- Pau Alabajos
- Quamlibet
- Rapsodes
- VerdCel

Així mateix, tan l’organització com el jurat, han previst que hi haja una “reserva” de tres grups, per al cas que d’alguna circumstància que impedira la participació d’alguns dels primers seleccionats. En aquesta reserva es troben Batà, Lilit i Dionís. La selecció dels grups ha tingut en compte el fet que cobrir els 4 estils musical representats al CMV: Pop-Rock, Cançó d’Autor, Folk i Noves Músiques.

CMV
el nou Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables, que es donarà a conéixer prompte i que té previst que finalitze al mes de juny de 2009 i que els permetrà donar a conéixer la seua música.

el CMV comptarà amb una sèrie de sales estables en Castelló, València, Alacant i Gandia. Així mateix, gràcies a la col•laboració amb les universitats públiques valencianes i Escola Valenciana, també hi haurà concerts a diferents centres educatius localitzats per tota la geografia valenciana.

Més informació: - Telf. 669963198

No hay comentarios: