martes, 12 de mayo de 2009

Continuen les projeccions del cicle “Cinema en valencià” al Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV, a través de l’àrea de Promoció i Normalització lingüística continua el pròxim dimecres, 13 de maig, amb la cinquena edició del cicle de pel·lícules en valencià, una campanya que a més d’Alcoi, passarà per Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València.

La pel·lícula d’aquesta setmana és ‘Zhao’ de la directora y guionista Susi Gozalvo. Una pel·lícula que ocorre en un futur pròxim i que explica la vida de Zhao, una jove d’origen xinés i amb família i passaport espanyols.

“Cinema en Valencià” consisteix a projectar pel·lícules doblades i subtitulades a las nostra llengua. Aquest any el cicle dura fins al 20 de maig i les pel·lícules es projecten cada dimecres a les 20 hores en el Centre Cultural d’Alcoi. Entre altres, s'hi ha vist ja Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, i Els nens de Huang Shi de Roger Spottiswoode. Ara només queda per veure Elegy d’Isabel Coixet el pròxim dimecres 20 de maig.

Com cada any, l'entrada és gratis, però en aquesta edició, i com a novetat, amb el carnet universitari es poden recollir les entrades als punts d'Informació dels edificis Carbonell i Ferrándiz .

Podeu trobar més informació i la fitxa tècnica de les pel·lícules a la web http://www.cinemaenvalencia.com/.

PROGRAMACIÓ:

13 de maig: Zhao de Susi Gozalvo
20 de maig: Elegy d'Isabel Coixet.

Adjuntem el cartell de la campanya.

No hay comentarios: