martes, 5 de mayo de 2009

Nova projecció del cicle Cinema en Valencià dins la ‘Setmana per la llengua’ del Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV, a través de l’àrea de Promoció i Normalització lingüística continua el pròxim dimecres, 7 de maig, amb la cinquena edició del cicle de pel·lícules en valencià, una campanya que a més d’Alcoi, passarà per Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València.

La pel·lícula d’aquesta setmana, que s’inclou dins de la programació d’activitats de la ‘Setmana 25 d’abril per la llengua’, es titula “City of Ember. A la recerca de la llum”, dirigida per Gil Kenan. Aquesta pel·lícula, estrenada en 2008, és una adaptació de la novel·la del mateix nom i ens trasllada a una ciutat on sempre és de nit.

“Cinema en Valencià” consisteix a projectar pel·lícules doblades i subtitulades a las nostra llengua. Aquest any el cicle dura fins al 20 de maig i les pel·lícules es projecten cada dimecres a les 20 hores en el Centre Cultural d’Alcoi. Entre altres, s'hi ha vist ja Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, i Els nens de Huang Shi de Roger Spottiswoode. Encara queden per veure: Zhao de Sussi Gonzalo i Elegy d'Isabel Coixet.

Com cada any, l'entrada és debades, però en aquesta edició, i com a novetat, amb el carnet universitari es poden recollir les entrades als punts d'Informació dels edificis Carbonell i Ferrándiz .

Podeu trobar més informació i la fitxa tècnica de les pel·lícules a la web www.cinemaenvalencia.com.

PROGRAMACIÓ:

13 de maig: Zhao de Sussi Gonzalo
20 de maig: Elegy d'Isabel Coixet.

Adjuntem el cartell de la campanya.

No hay comentarios: