martes, 5 de mayo de 2009

Pau Alabajos actua al Lluís Vives en una nova cita del circuit So de Sons



Nou concert del Circuit So de Sons de Música en Valencià i, en aquesta ocasió, a València. Serà el pròxim dijous 7 de maig a les 20 hores quan Pau Alabajos i el seu quartet de corda actuen a l’auditori Muntaner del Col·legi Major Lluís Vives.

De nou, aquesta sala situada a l’avinguda Blasco Ibañez serà l’escenari d’un concert del circuit So de Sons. En aquesta ocasió, un quartet de corda s’afegirà a la formació minimalista de Pau Alabajos composta de guitarra acústica, violí i veu. Amb aquest acompanyament s’enriquiran i reforçaran el joc de melodies del seu repertori.

CMVEl Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).

Pròxim concerts:

29 de maig: Rapsodes (Sant Vicent)
7 de juny: Pau Alabajos (Catarroja)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà Pobla de Farnals) i VerdCel (Benilloba)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)

La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit http://www.circuitdemusicavalencia.com/


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: